I mange år nå har vi hatt fellesjakta for beagle ringen innlandet i Gausdal vestfjell hvor vi har leid Bentsætra i uke 41 i oktober.

Utrolige mange gode minner for medlemmer og oss i styret for alle disse jaktturene vi har hatt og vi har i alle fall leid Bentsætra 7 år på rad + noen år på andre steder i Gausdal vestfjell

Nå er dessverre denne utleid på åremål, så i år blir ikke fellesjakt i Gausdal vestfjell. 

Årets fellesjakt for 2021 blir i Sollia ved Venabygdsfjellet der vi har fått leie hytta til Stian Ekern som blir stamkvarter for årets opphold. I tillegg ligger Skogli Camping noen kilometer unna hvor det kan leies hytter for overnatting.

Stamkvarter hytta ligger i Blåfjellia hyttegrend. Skal oppdatere kart med plassering av hytte når det nærmer seg. 

Beagle Ringen Innlandet dekker i år noe av hytteleie og 1 felles middag. Utover dette fordeler vi kostnader per person i forhold til antall dager. 

Det er totalt 2 jaktterreng i området som er aktuelle som vi kan benytte oss av. Det er i tillegg flere terreng som det kan kjøpes kort i, men i disse må man kjøpe 5 dagers kort for og det er veldig bratte terreng. 

Disse to terrengene er Sollia øverdalen Grunneierlag og Harajakt i Sollia.

Saurenhetsbevis kreves må ikke være eldre en to år gammelt. 

I hvilket terreng vi skal i de forskjellige dagene kommer jeg tilbake etter påmeldingsfrist er gått ut, og informerer alle om hvor man skal kjøpe jaktkort.  

Drikke/ frokost og lunsj ute i terrenget på jaktdagene tar man med selv, middager blir felles på stamkvarter. 

Ta med jakt radio for dem som har det ? 

Ta gjerne kontakt på tlf 91881139 hvis det er noe dere lurer på om fellesjakta 2021 

Påmeldings frist 1 okt send mail Hennkokk@hotmail.com hvilke dager man ønsker og antall pers + hunder som skal være med.