Fellesjakta 2022 ble i år avholdt Gausdal Vestfjell igjen med innkvartering på Røde Kors hytta ved Værskei fra 18. til 22. oktober.

Onsdag var det 3 beagler i skogen, samtlige med harer på beina. Det var kaldt fra morgenen av med 8 minus og vanskelig føre. Det ble rakfisk lag på kvelden med godt drikke til og gode jakthistorier. Torsdag morgen ble det sluppet 4 beagler, også denne dagen fikk hundene trimma harene, men bikkjene led litt av at posteringen ikke var helt på topp. Som seg hør og bør ble det felles bålkos med lunsj på alle. Fredag som ble siste jakt dag var det ute 3 beagler i fjellet, også denne dagen lurte harene oss nok en gang.

Tidligere har vi benyttet Bentsætra som innkvartering. Røde Kors hytta er å anse som en oppgradering med tilgang på innlagt strøm og vann. Hytta rommer oppimot ti personer.

Dette er et årlig arrangement som vi tilbyr våre medlemmer der Beagle Ringen Innlandet betaler leie av hytte og stiller med et felles måltid og en lunsj til bålkosen. Vi har allerede booket hytten for neste år til samme tidsrom og håper at flere av våre medlemmer vil vøre med. Dette er lavterskel og uhøytidelig så her er det bare å holde av uken etter høstferien i 2023!!

For bilder se her: https://www.beagleringeninnlandet.no/bildegalleri/gausdal-vestfjell-2022/